Lækker vinter
Suppe som mætter

Det er en hverdagssuppe til en kølig vinterdag, men kan også sagtens kan  som forret. Kartoffelsuppe kan laves på mange forskellige måder, men jeg kan bedst lide, når den er blendet og cremet. Så det er selvfølgelig den opskrift du for her.

Print Recipe
Cremet kartoffelsuppe
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Forberedelses tid 15 minutter
Tilberedningstid 30 minutter
Antal personer
personer
Ingredienser
Instruktion
  1. Skræl kartoflerne, og skær dem i små tern.
  2. Rengør porrer & løg - snit, skær, og hak dem i passende stykker.
  3. Varm olien i en gryde, og svits løg og porrer et par minutter.
  4. Tilsæt kartoffeltern og sellerisalt, og hæld bouillon ved, så det dækker.
  5. Lad det hele småkoge, til det er mørt – 10-15 minutter.
  6. Blend kartoffelsuppen med en stavblender, og tilsæt mælken.
  7. Bring suppen i kog under omrøring. Pynt evt. med sprød bacon Server med varm flute eller hjemmebagt groft brød
  8. Tilsæt timian. Kog op igen, og lad suppen koge i yderligere 5 minutter.
  9. Smag til med muskat, salt og peber.
Gode råd

Pynt evt. med sprød bacon
Server med varm flute eller hjemmebagt groft brød